Na svätého Valentína 2016 sa v priestoroch Art Hotela Kaštieľ uskutočnil už piaty krát po sebe Valentínsky večer. Všetci zamilovaní strávili príjemný večer v Jeszenákovej sále a Dražkóciho salóniku v sprievode klavíra.
Hostia si mohli vychutnať menu plné delikates, pripravené šéfkuchárom Rastislavom Miklovičom:
Predjedlo
Mousse zo syra Brebis, termizovaný losos, zlatá repka, koriandrové želé, nibs, schizzo
Polievka
Krém zo sladkých zemiakov, batátový chips, pena zo sedána
Hlavný chod
Marinovaný chrbát z mladého býčka, glazúrovaná baby zeleninka, chioggia, quiche z ovčieho syra, redukcia zo slameného vína
Dezert
Poppi cake s nugátom a mascarpone parfumované čajom Frutti di Bosco, domácou zmrzlinou Bourbon s čerstvým strúhaným kokosom