Hotelová reštaurácia Regnum sa počas prvých mesiacov roku 2019 už po druhýkrát zúčastnila Zimného festivalu jedla pod zášitou gastronomického sprievodcu Gurmán. Tento festival zahŕňal tie najlepšie vybrané reštaurácie, kde mali hostia možnosť ochutnať trojchodové tematického menu:
- Naše ikonické jedlo – charakterizujúce danú reštauráciu
- Chute regiónov – s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
- Kuchárova voľba – výnimočné jedlo mimo bežnej ponuky
U nás toto menu vyzeralo nasledovne:
- Naše ikonické jedlo – Pošírovaná tekvica, olej z vlašských orechov, bio jogurt a kozí syr
- Chute regiónov – Hovädzí pupok, krupotto z bio pohánky, dusená koreňová zeleninka, hríbiky a sedáno zeler
- Kuchárova voľba – Pečený puding s nugátom, chrumkavý sneh, sorbet zo zeleného jablka a pečenej cvikle
Naše festivalové menu bola ochutnať a zrecenzovať aj Ivanka Záškvarová, foodbloggerka z Bratislavy. Podľa Ivankiných slov: ‘Tak toto bol veru GASTRO zážitok ako sa patrí. Mám rada, keď zabiješ rovno dve muchy jednou ranou. Spravíš si super výlet na miesto, kde si ešte nebol a okrem toho ochutnáš neskutočne dobré jedlo.’
Ďalšie fotky z jej degustácie nájdete aj na jej Instagramovom profile: https://www.instagram.com/onlyajvn/
V mene našeho šefkuchára Rastislava Mikloviča Vám ďakujem za Vašu priazeň a budeme sa tešiť na najbližší ročník. Ak ste zimný festival nestihli, nemusíte sa báť. Pripravili sme si pre Vás sezónne doložky do nášho a la carte menu, ktoré pravidelne obmieňame. Pre novinky z našej kuchyne, sledujte nás na našich sociálnych médiách.